Onze webshop

Wij bezorgen op maandag, dinsdag en woensdag in de regio: Arnhem, Renkum, Wageningen, Velp-Rozendaal en Bennekom. Alle bestellingen die vóór 12:00 uur bij ons binnenkomen op leverdagen, worden diezelfde dag tussen 17:00 en 19:00 uur bezorgd. Indien u na 12:00 uur besteld, wordt het de volgende leverdag bij u geleverd. Voor spoedbestellingen kan altijd even worden gebeld.

Je mag de beste kwaliteit van ons verwachten. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op en wij lossen het fris en fruitig voor je op!

Waar bezorgen wij?

Wij bezorgen op maandag, woensdag en vrijdag in de regio: Arnhem, Renkum, Wageningen, Velp-Rozendaal en Bennekom. Alle bestellingen die vóór 12:00 uur bij ons binnenkomen op leverdagen, worden diezelfde dag tussen 17:00 en 19:00 uur bezorgd. Indien u na 12:00 uur besteld, wordt het de volgende leverdag bij u geleverd.

Bezorgkosten:

Wij hanteren bezorgkosten van €2,95 euro in door ons aangegeven regio. Voor bestellingen boven de €25,- euro worden geen bezorgkosten gerekend in de door ons aangegeven regio.

Contact

Via e-mail: info@fruitaanhuisbezorgd.nl

Telefonisch: 06-25432155

Volg ons via Facebook, Instagram en LinkedIn.