Fruitaanhuisbezorgd.nl: Vers fruit met zorg bezorgd!

Vers fruit met zorg bezorgd, in de zin van aandacht voor het product en de klant. Wij leveren klasse 1 fruit!

Wij vinden het juist in deze tijd belangrijk om voor vers en gezond fruit te zorgen om daarmee bouwstenen te leggen voor een goede en gezonde weerstand; daarnaast ook de nodige aandacht voor de consument, we leveren namelijk een met zorg uitgekozen product af.

Wij hanteren daarnaast de richtlijnen van de RIVM.

Versgarantie

Wij werken met een wisselend assortiment om de dagelijkse versheid te garanderen. Daarom vinden wij het belangrijk het fruit in het juiste seizoen te kunnen leveren. Kortom in de ochtend geoogst en in de avond genieten.

Fruitpakketten

We zijn gestart met 4 trendy fruitpakketten: klein, medium (2 varianten) en luxe. Met onze creatieve touch stellen wij deze fruitpakketten op op originele wijze samen. Voor iedere gelegenheid een box boordevol vitamines. De inhoud de fruitpakketten kan wisselen per seizoen.

Dagelijks vers en binnen 24 uur bezorgd. Bellen is sneller, maar dan wel voor 12 uur. Wij bezorgen het dan nog voor het eind van de dag in de regio!

Het wekelijks leveren van fruitpakketten voor bedrijven is ook mogelijk. Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Waar en wanneer kunt u ons verwachten?

Alle bestellingen, online of telefonisch, voor 12.00 uur worden nog diezelfde dag (eind middag/begin avond) bezorgd. Bestellingen die na 12.00 uur binnenkomen, worden de volgende dag geleverd. Voor spoedbestellingen kan altijd even worden gebeld. Graag vooraf betalen via iDeal.

Wij starten met bezorgen in de regio: Arnhem, Renkum, Wageningen, Velp-Rozendaal en Bennekom. Tijdens vakanties bezorgen wij ook op vakantieparken ect. Wij hanteren bezorgkosten van €1,95 euro in door ons aangegeven regio. Voor bestellingen boven de €25,- euro worden geen bezorgkosten gerekend in de door ons aangegeven regio.