Dit zijn wij!

Fruitaanhuisbezorgd.nl: Fruit met een vleugje zorg

Het is al jaren een doorn in het oog van Jacqueline en Marcel Bekkers: de onpersoonlijke manier waarop het thuisbezorgen van boodschappen of andere producten gebeurt. ‘Het is deur open en weer wegwezen. Daar snappen wij niks van, in een fysieke winkel maak je toch vaak ook even een praatje met elkaar?’, zegt Jacqueline. ‘Bij een bezorging zou dat niet anders moeten zijn. Als bezorger vertegenwoordig je immers ook een bedrijf.’

Fruitaanhuisbezorgd.nl gaat dit anders doen. In samenwerking met Geldersekersen.nl bezorgt het bedrijf niet alleen gezond en ultravers fruit aan huis, ook is er ruimte voor een praatje. Jacqueline: ‘Wij zijn benieuwd hoe het gaat met de mensen. En bovendien: je verkoopt iets aan iemand. Daar ben je toch dankbaar voor? Dan is het leuk om een gesprekje te hebben.’

Het plan voor Fruitaanhuisbezorgd.nl bestond al langer, maar is door de coronacrisis in sneltreinvaart uitgerold. Marcel en ik komen allebei uit de zorg en wij zien met eigen ogen hoe belangrijk sociaal contact is. Helemaal in tijden als deze. Wij hebben en willen daar oog voor blijven houden.

Fruitaanhuisbezorgd.nl is een echt familiebedrijf. Zoon Bas is met zijn fruitkraam in Doorwerth al jarenlang succesvol. Vader Marcel ondersteunt hem op de achtergrond, net zoals hij bij Fruitaanhuiszorgd.nl gaat doen bij Jacqueline. De bezorgdienst begint relatief klein, met gratis bezorg mogelijkheden vanaf een bepaald bestedingsbedrag binnen de regio Arnhem, Renkum, Wageningen, Velp-Rozendaal en Bennekom.

Klanten kunnen o.a. kiezen uit vier vooraf samengestelde pakketten, op de website is te zien wat er in de pakketten zit (dit kan wisselen per seizoen). Daarbij geldt dat Marcel en Jacqueline zoveel mogelijk seizoensfruit willen aanbieden, maar dat ook buitenlands fruit tot de mogelijkheden behoort. Door samenwerking met een aantal telers uit de Betuwe kunnen wij dagelijks vers fruit leveren. De fruitpakketten worden geen saaie dozen, verklapt Jacqueline, die haar creativiteit zal loslaten op de styling: ‘Het moet een feestje zijn om te krijgen.’

Overigens biedt Fruitaanhuisbezorgd.nl ook de mogelijkheid om telefonisch te bestellen. Betalen kan via de website met iDeal, via een tikkie of gepast contant bij aflevering. Het fruit wordt zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag thuisbezorgd.

Hier staan we voor

Vers fruit met zorg bezorgd, in de zin van aandacht voor het product en de klant. Wij leveren klasse 1 fruit!

Wij vinden het juist in deze tijd belangrijk om voor vers en gezond fruit te zorgen om daarmee bouwstenen te leggen voor een goede en gezonde weerstand; daarnaast ook de nodige aandacht voor de consument, we leveren namelijk een met zorg uitgekozen product af. Wij hanteren daarnaast de richtlijnen van de RIVM.

Versgarantie

Wij werken met een wisselend assortiment om de dagelijkse versheid te garanderen. Daarom vinden wij het belangrijk het fruit in het juiste seizoen te kunnen leveren. Kortom in de ochtend geoogst en in de avond genieten.

Fruitpakketten

We zijn gestart met 4 trendy fruitpakketten: klein, medium (2 varianten) en luxe. Met onze creatieve touch stellen wij deze fruitpakketten op originele wijze samen. Voor iedere gelegenheid een box boordevol vitamines. De inhoud de fruitpakketten kan wisselen per seizoen.

Wij bezorgen op maandag, woensdag en vrijdag in de regio: Arnhem, Renkum, Wageningen, Velp-Rozendaal en Bennekom. Alle bestellingen die vóór 12:00 uur bij ons binnenkomen op leverdagen, worden diezelfde dag tussen 17:00 en 19:00 uur bezorgd. Indien u na 12:00 uur besteld, wordt het de volgende leverdag bij u geleverd.

Je mag de beste kwaliteit van ons verwachten. Toch niet tevreden? Neem contact met ons op en wij lossen het fris en fruitig voor je op!